Terugblik zomer 2020

Zeilkamp voor kids met een moeilijke thuissituatie
Gelukkig konden de kampen deze zomervakantie door gaan! Afgelopen zomer hebben we weer 5 kinderen een heerlijke week vakantie gegeven, zodat ze even hun zorgen over thuis van zich af kunnen zetten! Ze hebben het allemaal heel erg naar hun zin gehad.

Familiedag
Op 5 september mochten we weer een familiedag hebben met alle vrijwilligers en donateurs. Een dag vol gezelligheid, varen met de praam en de opti’s, lekker lunchen en bijkletsen bij een kop koffie/thee/limonade. Een dag om dankbaar op terug te kijken!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s