Onderhoud 2020

Onderhoud winter/voorjaar/zomer 2020 aan de vloot
Deze winter is er weer aardig wat onderhoud gepleegd aan de boten. Zo zijn er voor de praam nieuwe vallen afgemeten en gesplitst. Ook is er gewerkt aan de motor, zodat deze weer draait als een zonnetje. Tevens is het roer opnieuw geverfd. Wat betreft de optimisten zijn de zeilen naar de zeilmaker gebracht voor onderhoud en wat aanpassingen. In juni zijn de mast en giek weer uit de stalling gehaald en op de praam geplaatst, inclusief de nieuwe lijnen.
Begin juli is er ook nog een aantal dagen geklust, waarbij onder andere het strijksysteem voor de mast weer in orde is gemaakt. Daarnaast zijn alle optimisten ook nagelopen, en is het nodige onderhoud verricht aan de zwaardjes en roertjes.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s