Zomer 2021

Op dit moment is meikamp 2021 in volle gang. Wat fijn dat dit kamp door kon gaan, het eerste kamp weer van 2021! Hopelijk mogen de zeilkampen van de zomer ook door gaan. De organisatie daarvoor is uiteraard in volle gang. Als de kampen deze zomer door gaan, mag stichting Voor GRV door GRV weer een aantal kinderen in de leefijd 9-12 jaar meenemen op ketelbinkie kamp. Op zo’n kamp kunnen kinderen met een (financieel of sociaal-emotioneel) moeilijke thuis situatie een weekje hun zorgen vergeten! Kent u een kind die zo’n heerlijke week weg heel goed zou kunnen gebruiken? Laat het ons dan weten, er is nog plek! De plekken zijn overigens wel beperkt, dus schroom niet om snel contact met ons op te nemen. Kent u eventueel een organisatie, kerk of basisschool die contacten hebben met kinderen met moeilijke thuissituaties, laat het ons dan ook weten.

Update over de vloot
De vloot van de stichting is vorige zomer uitgebreid met 2 whaly’s. Dit zijn kleine motorbootjes. Hiermee kunnen de ketelbinkies op het water begeleid worden; de leiding kan instructies geven vanuit deze bootjes. Daarnaast worden de whaly’s gebruikt om de optimisten in een sleepje ergens heen te brengen.

Voor komende zomer is het plan om stormzeiltjes aan te schaffen voor de optimisten; zo kan er ook met hardere wind veilig en prettig gezeild worden.

De praam wordt voorafgaand aan de zomer nog op de kant getakeld voor schoonmaken en onderhoud. We kunnen dan ook een inschatting maken of het volgend jaar tijd is voor een grotere onderhoudsbeurt.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s