Gezegende dagen namens het team!

De kortste dag is voorbij, de dagen worden weer langer. Afgelopen weken hebben we heel wat werk verricht aan de praam. Eerst hebben we de praam naar Sandfirden gevaren, waar ze deze de winter mag liggen. Daar hebben we de boot helemaal schoon gespoten en het houtwerk eraf te gehaald. We zijn nu bezig om de zwaarden weer in topvorm te krijgen. Verder was het grondblok aan vervanging toe. Deze is gedeeltelijk vernieuwd, en is nu klaar om gelakt te worden. Al met al is er veel gedaan en nog genoeg te doen. Bedankt voor jullie steun dit jaar, gezegende dagen en tot volgend jaar!

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s