De praam – in gebruik bij de GRV Zeilkampen

Woensdag 26 juli is de praam vertrokken vanuit Sneek en heeft zij haar nieuwe ligplaats voor deze zomer ingenomen bij de ketelbinkie-kade in Gaastmeer. ’s Avonds werd zij direct ingezet voor het kamp. Met de praam werd een tocht over het Gaastmeer gemaakt, en nadat de praam voor anker was gelegd gingen de ketelbinkies als echte VOC-lui het eiland bij het d8-je veroveren. Donderdag mochten de ketelbinkies zeilen met de praam, en ook vrijdag werd de praam gebruikt voor een dagtocht. Zo blijkt maar, het schip is multifunctioneel! De praam ligt de hele GRV-zomer in Gaastmeer en wordt gebruikt voor de kampen. Een goede reden om langs te komen in Gaastmeer en het schip in volle glorie te aanschouwen. Veel plezier allemaal op zeilkamp!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s