GRV Zeilkampen Reünie zeer geslaagd!

Screenshot_20170625-144943.pngOp zaterdag 24 juni 2017 vond de GRV Zeilkampen Reünie plaats in Gaastmeer. Het was een zeer groot succes! Er was van alles te beleven: varen met optimisten, valken en de zeilpraam, spelletjes, lekker eten en drinken, en natuurlijk met elkaar herinneringen ophalen. De dag begon regenachtig, maar gelukkig is het de rest van de dag droog gebleven. Er stond een lekker windje, prima zeilweer dus! Ook de stichting was van de partij – we hebben uitgelegd waar de stichting voor staat en wat onze doelen zijn. Was u/jij erbij en willen jullie meer weten over de stichting? Neem dan een kijkje op onze site! En namens de organisatie van de GRV Zeilkampen Reünie: hartelijk dank voor jullie komst, en wie weet zien u/jou binnenkort weer in Gaastmeer?

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s